Planning 2021

2e rit 26 mei 2021 Friesland, langs het IJsselmeer en andere meren

We gaan starten in Harlingen en zullen afzakken naar Makkum en Workum dan naar de Hel en door naar Koudum. Daarna richting Balk en Sloten en Sint Nicolaasga en dan binnendoor naar Lemmer. Tussendoor een aantal stops waarbij we ook denken aan de inwendige mens en natuurlijk een mooi uitzicht.

3e rit Loosdrecht en Vecht 7 juli 2021

Genieten van de mooie omgeving van Loosdrecht, Vinkeveen en natuurlijk de Vecht. Mooie natuur, ook op het water. Voldoende tijd voor een terrasje (dan zal het toch wel weer kunnen) voor een glaasje Sissi en een uitsmijter. De route wordt tegen die tijd bekend gemaakt.

4e rit Veluwe en Posbank 25 augustus 2021

Rijdend over de Veluwe maar ook langs meanderende rivieren en zelfs bergop en natuurlijk weer naar beneden. Een dag vol avontuur en mooi uitzichten. Ook deze dag gaan we de inwendige mens niet vergeten en zijn er stops en fotomomenten. De route wordt nog in elkaar gezet.

3, 4 en 5 september 2021 “DOM WEEKEND”

We gaan naar Wielen in Duitsland, nou ja beter gezegd net over de grens bij Hardenberg. We komen aan het eind van de vrijdagmiddag aan en gaan kwartier maken. Daarna is er een warme hap en een drankje. Aan de vuurplaats worden sterke verhalen verteld en tegen middernacht gaan de luiken dicht. Zaterdagmorgen na een goed ontbijt en goede bak koffie gaan we een rit maken die deel Duitsland en deels Twente zal omvatten. De route is in de maak. Terug op de ‘Berkenhof’ na een glaasje volgt een goede maaltijd. Ook de vuurplaat zal weer zorgen voor gezelligheid en het uitwisselen van wetenswaardigheden. Na een goede nachtrust en een evenzo goed ontbijt nemen we op zondagochtend afscheid en gaan we voldaan richting huis.